A lombház emeletes ágyat azoknak a gyerekeknek készítettük, akiknek kert – vagy fa – híján nem lehet lombházuk, de a lombház „feelinget” ily módon mégis be tudjuk csempészni a mindennapjaikba. A képeken látható treehouse bunk bed egy provance-i pajta hangulatát idézi, stílusában, kialakításában és színeiben is megnyugtató közeg a gondtalan pihenéshez, de akár a játékhoz is van benne elegendő hely. Az emeletes ágy méretei egyediek, minden esetben az adott gyerekszobára szabottan történik a gyártásuk.

Az ágyak opcionálisan kérhetők fali olvasó lámpákkal valamint hangulatvilágítással és természetesen rendelhető egy fekvő hellyel rendelkező lombház ágyat is.

 1. Mérete

  Az albumban látható emeletes ágy méretei a következők: csúcsmagasság 250 cm, bruttó szélesség 244 cm, bruttó mélység 127 cm.

 2. Ára

  A képeken látható treehouse bunk bed ára: 619.000 Ft

  1. Mérete

   Az albumban látható emeletes ágy méretei a következők: csúcsmagasság 250 cm, bruttó szélesség 270 cm, bruttó mélység 135 cm.

  2. Ára

   A képeken látható treehouse bunk bed ára: 995.000 Ft-tól

   1. Mérete

    Az albumban látható emeletes ágy méretei a következők: A szoba méreteihez tervezve

   2. Ára

    A képeken látható treehouse bunk bed ára: 1.200.000 Ft-tól

   3.  

   Az alább látható verziók számtalan módon variálhatók, mert jól tudjuk, hogy a gyermeki fantáziának semmi sem szabhat határt. Így hát örömmel veszünk részt az álmaik valóra váltásában.